Comunitat Valenciana

À Punt difon en el seu web les produccions audiovisuals de 32 col·legis i instituts de la Comunitat Valenciana

  • À Punt ha començat a penjar al seu web les produccions audiovisuals creades per alumnes de 32 centres escolars de la Comunitat Valenciana, en la seua majoria col·legis, sobre temàtiques com la violència de gènere, el respecte al medi ambient i propostes inclusives.

El canal pujarà amb periodicitat setmanal els continguts creats pels estudiants, amb els títols genèrics de 'La Colla i... acció' i 'À Punt i... acció'. Han participat en aquesta iniciativa 32 centres entre col·legis, instituts, centres d'educació especial o d'acolliment de menors, ha detallat À Punt en un comunicat.

La web de la televisió valenciana incorpora així les produccions que creen els estudiants com una ferramenta educativa per a ajudar a difondre'ls i posar-los en valor. Formaran part com un contingut més de la programació 'online' d'À Punt Mèdia.

Els primers vídeos han arribat al web: el del CEIP Victoria i Joaquín Rodrigo de Sagunt (València), amb el títol 'Com cuide el planeta'; el del CEE Raquel Payà de Dénia (Alacant), 'Som moviment', i el de l'IES El Quint de Riba-roja de Túria (València), que es diu '#SaveShumaila'.

À Punt ha assegurat que pretén que el seu web siga una plataforma multimèdia participativa. Així, 'La Colla i... acció' vol ajudar a difondre la tasca educativa dels centres entre la comunitat educativa i la societat.

La temàtica de les produccions és "molt variada" i aborda aspectes

com, per exemple, propostes inclusives, contra la violència de gènere, o el respecte al medi ambient. Temàtiques que segueixen els criteris establits per la 'Carta de valors' per als continguts infantils i juvenils d'À Punt Mèdia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento